Trønderfotball 2017

Ny seier for Steffen Iversen og Trygg/Lade

  • Magnus Troøyen
Foto: Trygg/Lade

Steffen Iversen kan forberede spillerne sine på spill i 1.runde NM etter en overlegen seier over Tillerbyen i kveld.

Iversen fikk en god start på karrieren sin i Trygg/Lade med seier over Heimdal i første kvalikrunde, og fortsatte den gode trenden i kveld. Trygg/Lade vant komfortabelt 3-0 over Tillerbyen i 2.kvalifiseringsrunde til NM, og er dermed i potten når NFF skal sette opp den første «ordentlige» NM-runden neste uke.

Trygg/Lade tok tidlig ledelsen ved Nichlas Midtsand, og lagene gikk til pause på 1-0. Etter hvilen gikk Trygg/Lade rett i angrep, og fikk straks uttelling. To raske scoringer sørget for at de plutselig ledet 3-0, og oppgjøret var i realiteten avgjort. Tillerbyen forsøkte å skape spenning, men fikk en nærmest umulig oppgave etter at keeper Erland Tangvik ble utvist for munnbruk. Utespiller Mats Ingebrigtsen måtte fullføre som keeper, noe som heller ikke hjalp nevneverdig…

Dermed kan Trygg/Lade begynne forberedelsene til 1.runde i NM, hvor de fort kan få Rosenborg på besøk. Trygg/Lade har aldri møtt Rosenborg i cupen før, og med Steffen Iversen på trenerbenken kan det bli et høyinteressant oppgjør!

NB: Kvik er også videre til 1.runde, etter at de vant 2-1 over Verdal i kveld.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS