Trønderfotball 2017

Orkla lett videre i NM

  • Magnus Troøyen
Foto: Orklas Twitterkonto

Orkla knuste Melhus 6-0 i kveldens kvalikkamp til NM, og er dermed klare for første runde i cupen.

Nils Arne Eggens menn var favoritter før kampstart, og innfridde til fulle da Melhus kom på besøk til idrettsparken i Orkanger i kveld. Erik Helgetun trengte bare 7 minutter på å sende hjemmelaget i ledelsen, og Orkla fortsatte å kjøre over Melhus utover i oppgjøret.

Til pause var stillingen 4-0, og to nye scoringer i en roligere andreomgang sørget for at Orkla enkelt avanserte til 1.runde i cupen.

– Orkla med god kontroll i 90 min og e nærmar scoring nr 7 enn Melhus e sitt første! Holiløkk med hvilepuls kampen gjennom. Meget solid kamp, både framover og bakover! Vi vente spent på oppsettet te 1. Runde NM! Takk te de ca 200 som tok turen!, twitret en noe partisk Orkla-konto etter kampslutt.

Dermed er Orkla-lappen i bollen når NFF skal trekke 1.runde i cupen om kort tid, mens Melhus sitt cupeventyr er over før det egentlig startet.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS