Trønderfotball 2017

Perfekt serieåpning for Byåsen

  • Magnus Troøyen
Foto: Byåsen

Byåsen vant 2-0 borte mot Medkila i serieåpningen.

Etter en nesten fire måneders lang sesongoppkjøring var det endelig klart for å spille om poeng, og Byåsen fikk en perfekt åpning på sesongen i Harstad. De møtte tøff motstand i Medkila, som spilte i Toppserien i fjor, men tok til slutt en sterk borteseier.

– Vi returnerer til Byåsen med 3 poeng i bagasjen etter 2-0! Godt gjennomført serieåpning! Twitret Byåsen etter kampslutt.

Kristin Jørgensen sendte Byåsen opp i ledelsen etter 16 minutter, før Elise Johnsen doblet til 2-0 etter 60 minutter. Byåsen fikk gode svar etter en tøff test mot et sterkt bortelag, og kan ta med seg selvtillit inn i neste helgs hjemmekamp mot Amazon Grimstad.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS