Trønderfotball 2017

Poengdeling i serieåpningen

  • Magnus Troøyen
Foto: Nardofk.no

Nardo må ta til takke med ett poeng etter å ha spilt 0-0 mot Arendal i serieåpningen.

Etter en lang sesongoppkjøring var det endelig klart for seriespill på Nissekollen i dag. I et strålende solskinn var det sørlendingene fra Arendal som kom best i gang, og bortelaget gikk rett i angrep fra avspark. De skapte sin første store farlighet få minutter ut i oppgjøret etter kaos i feltet, men skuddet ble reddet av Nardo-keeper Henrik Bakke. Like etter ble de tildelt straffespark, men Bakke reddet både straffesparket og returen mesterlig. Etter straffebommen roet kampen seg ned, og lagene gikk til pause etter en målløs første omgang.

Etter hvilen tok Arendal kommandoen, og skapte flere halvfarligheter. De spilte seg frem til flere cornere, men Nardo forsvarte seg godt. Dermed endte kampen 0-0, noe det nok er Nardo som kan si seg mest fornøyd med. Arendal hadde mest ball, men trønderne fremstod solide bakover.

Slik startet Nardo:

Laget:

Henrik Bakke – Jarl Magnus Knutsen, Vebjørn Vinje, Lars Arne Togstad, Mats Nikko van der Weel -Morten Strand, Eirik Trondsen, Bendik Lysvåg – Christoffer Engan, Arne Gunnes, Amund Vingelen (Sander Nordeide – 60′)

NB: Stjørdals-Blink tapte 0-3 mot Hødd.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS