Trønderfotball 2017

Ranheim klare underdogs

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimtoppfotball.no

I morgen spiller Ranheim sesongens andre seriekamp borte mot Tromsø, og trønderne får en tøff oppgave ifølge oddsselskapene.

Ranheim fikk en drømmestart på sesongen med storseier over Stabæk forrige helg, men får en vanskelig oppgave når de møter Tromsø på bortebane søndag kveld. Tromsø står med to strake tap i serien, men er generelt et vanskelig lag å vinne mot på Alfheim. Ranheims Øyvind Storflor mener det er viktig at Ranheim ikke tar av etter seieren forrige helg, og at spillerne er klare for en tøff kamp på en vanskelig bortebane.

Oddsselskapet Coolbet har Tromsø som klar favoritt før morgendagens kamp, og gir 1,79 ganger pengene tilbake om hjemmelaget skulle vinne. De gir odds på 4,80 for Ranheim-seier. Andre selskaper vi har sjekket tilbyr lignende odds.

– Jeg er usikker på hvor mye seieren over Stabæk egentlig ga oss. Jeg vet ikke om Stabæk-kampen er representativ for hvordan nivået i Eliteserien egentlig er, sier en nøktern Øyvind Storflor til Adressa.

38-åringen spilte en god kamp da Ranheim knuste Stabæk, men sier det er utrolig viktig at lagkameratene ikke tar noe for gitt.

– Jeg har sjelden opplevd og dratt til Alfheim og spilt en enkel kamp. Det viktigste for oss blir å fortsette med intensiteten og trøkket vi viste mot Stabæk. I tillegg må vi jobbe og stå sammen som et lag, for det er varemerket vårt, sier Storflor.

Kampen mot Tromsø spilles kommende søndag klokken 18.00, og vi anbefaler et spill på Ranheim-seier til 4,80 i odds. Kampen mot Stabæk var ikke noe blaff, Ranheim fremstod solide med et godt defensivt fundament, gode kontringer og nøkkelspillere i form. Tromsø har enda ikke tatt poeng i årets Eliteserie, og vi setter derfor penger på borteseier!

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS