Trønderfotball 2017

Sørloth fortsatt ikke tilbake

  • Magnus Troøyen
Foto: Fotball.no

Alexander Sørloth er ikke i troppen til Crystal Palace foran dagens bortekamp mot Bournemouth.

Trønderen sliter med en overbelastningsskade, og mister dermed dagens viktige kamp mot Bournemouth. Sørloth hadde opprinnelig et håp om å være tilbake på banen etter landslagspausen i midten av mars, men mister nå sin tredje strake ligakamp. Han måtte også stå over landskampene mot Australia og Albania.

– Det er en liten overbelastningsskade. Det har vært tøft for føttene å spille fire fulle Premier League-kamper, men jeg håper å være tilbake i løpet av kort tid, sa Sørloth til TV2s Premier League-studio forrige uke.

Palace ligger bare to poeng over nedrykksstreken, og bør ha tre poeng i dagens kamp. Wilfried Zaha spiller alene på topp i Sørloths fravær. Christian Benteke er også ute med skade, og Palace har dermed få alternativer tilgjengelig på spissplass. 

Joshua King er på benken til Bournemouth.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS