Trønderfotball 2017

Strålende fornøyd med nysigneringene

  • Magnus Troøyen
Foto: Trondheims-Ørn/Stein Langørgen

Trondheims-Ørn gjennomførte store endringer i spillerstallen i vinter, og trener Thomas Dahle mener nysigneringene har svart til forventningene så langt.

I sesongåpningen borte mot Grand Bodø fikk både Malin Sunde, Ane Kristine Eggen og Elin Sørum sine første minutter for Trondheims-Ørn, og i seieren hjemme mot Stabæk på påskeaften fikk også Ina Lundereng Vårhus debuten sin. Alle er unge spillere uten erfaring fra Toppserien fra før, og Dahle er fornøyd med hvordan de har tilpasset seg så langt.

– De har tatt steg og glidd fint inn i gruppen alle sammen og bidrar både på og utenfor banen. Fellesnevneren for alle er at de ikke har trent så mye fysisk før de kom til klubben, så de er kommet inn i et hardt treningsregime sammenlignet med sine tidligere klubber. Samtidig prøver vi å være smarte i innkjøringsfasen og bygge de gradvis, for dette er spillere for framtiden, sier Dahle til Ørns hjemmeside.

Ane Kristne Eggen kommer fra Byåsen, hvor hun står med 42 kamper på de to siste sesongene. Hun sier det har vært en stor overgang å bytte fra Byåsen til Trondheims-Ørn, men at hun stadig trives bedre og bedre.

– Både slik jeg har blitt mottatt og hvordan det sportslige har vært med ett par steg opp har gått veldig fint. For min del personlig har de første månedene handlet om å ta steg for steg, og ikke stresse, men heller ha en jevn utvikling for å komme opp på det nivået som kreves i Toppserien, sier høyrekanten til Ørns hjemmeside.

Trondheims-Ørn står med tre poeng etter sesongens to første kamper.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS