Trønderfotball 2017

Strindheim knuste Charlottenlund

  • Magnus Troøyen
Foto: Strindheimtoppfotball.no

Strindheim vant enkelt 5-1 hjemme mot Charlottenlund, og er dermed klare for 1.runde i NM.

Den tradisjonsrike trondheimsklubben har hatt mye motgang de siste sesongene, men har fått en liten opptur i årets NM-kvalik. Først vant de 4-1 borte mot KIL/Hemne, før Charlottenlund ble slått på Ruta Arena i kveld. Dermed er Strindheim i potten når cupen kommer ordentlig i gang senere i vår.

Strindheim fikk en strålende åpning på kveldens kamp, da Sivert Risans innlegg gikk i mål via stolpen og keeper. Hjemmelaget fortsatte å ha et lite overtak utover i omgangen, og gikk til pause med ledelse 2-1. Etter hvilen var det bare ett lag på banen, og Strindheim vant til slutt overlegent.

Simen Hoel, August Rist, Martin Engvik og Daniel Singstad scorte de resterende målene for hjemmelaget, mens Robert Vikestad reduserte for Charlottenlund.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS