Trønderfotball 2017

Trygg/Lade møter Rosenborg

  • Magnus Troøyen
Foto: Trygg/Lade

Oppsettet for 1.runde i cupen er klart.

Denne uka ble de siste kvalikkampene til årets NM spilt, og idag slapp NFF oppsettet for første runde i NM. Trygg/Lade ble «vinneren» av oppsettet, og får besøk av Rosenborg torsdag 19.april. Dermed får Steffen Iversen og hans spillere en knalltøff oppgave med å avansere videre i cupen. Ellers får Kvik besøk av Ranheim, mens Levanger skal opp mot Byåsen.

Her er hele oppsettet. 

Kvik – Ranheim
Tynset – HamKam
Trygg/Lade – Rosenborg (spilles torsdag 19/4)
Stjørdals-Blink – Kolstad
Orkla – Nardo
Byåsen – Levanger
Steinkjer – Strindheim

– Det er som alltid stor interesse rundt første runde i NM. Vi prøver å lage gode oppgjør som skaper stort engasjement og interesse. Ellers er kriteriene at lag fra Eliteserien og OBOS skal spille borte og møter lag fra 3. og 4. divisjon og at lagene helst ikke har møttes i cupen de siste tre årene. Så har vi prøvd å unngå at lag som møtes i serien ikke skal møtes i cupen, og heller splittet disse slik at de møter lag fra andre kretser. Mange lag ønsker seg motstand fra Eliteserien, men det er kun 16 som kan få det og det er en vanskelig kabal. Vi håper oppgjørene som er satt opp vil sørge for cupfest over hele landet, sier seksjonsleder for kampadminstrasjon i NFF, Rune Pedersen.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS