Trønderfotball 2017

– Vi spilte ut Sandefjord

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

To sene scoringer sørget for at Ranheim tok sin første borteseier i Eliteserien.

Etter en perfekt sesongstart hjemme mot Stabæk kom Ranheim hardt ned på jorda med stortap mot Tromsø forrige helg, og det var en revansjelysten gjeng som sparket i gang dagens oppgjør på Komplett Arena i Sandefjord. Ranheim havnet under til pause, men slo knallhardt tilbake i andre omgang. Først utlignet Christian Eggen Rismark etter et hjørnespark, før Andreas Helmersen banket ballen i mål på overtid.

– Det var en tung og tøff kamp, og vi måtte være voksne og spille på våre styrker. Vi gjør en skikkelig god jobb med å ta de på slutten, etter en litt dårlig første omgang. Vi jobber oss inn i kampen, og tar de på slutten, sier målscorer Andreas Helmersen til rettighetshaver Eurosport.

Ranheim var bleke gjennom det meste av første omgang, men hevet seg kraftig etter hvilen. De tok over alt av banespill, og klarte til slutt å sette to baller i nettet. Dermed sikret Ranheim seg sin første borteseier etter opprykket, og står nå med seks poeng etter sine tre første kamper i Eliteserien. Ikke dårlig for laget som er dømt nord og ned av nesten samtlige «eksperter.

– Vi åpnet mer for spillet vårt utover i kampen, og da skjønte jeg at vi hadde kapasitet til å spille ut Sandefjord og ta alle de tre poengene. Det tok litt tid før vi kom i gang, men mot slutten spiller vi de ut!

Dermed tok Ranheim tre svært verdifulle poeng mot det mange tror kommer til å bli en rival i kampen om å unngå nedrykk.

– Vi tar jo tre poeng, og det er utrolig godt!

NB: Ranheim-spillerne feiret lenge sammen med de 6 bortesupporterne etter kampslutt.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS