Trønderfotball 2017

Botheim senket Kolstad

  • Magnus Troøyen
Foto: RBK.no

Erik Botheim scorte fire mål da Rosenborg 2 knuste Kolstad 6-1 idag.

Kolstad kom til dagens hjemmekamp mot RBK 2 med en sesongens første seier mot Gjøvik-Lyn i bagasjen, men fikk bank av heltente RBK-reserver mandag kveld. Rosenborg var det beste laget gjennom det meste av første omgang, men manglende effektivitet foran mål og flere skudd i stolpene gjorde at de «bare» ledet 1-0 til pause. Etter pause, derimot, tok det fyr på Kolstad idrettspark.

Med en strålende Erik Botheim i spissen vartet RBK 2 opp med flere flotte angrep, og mot slutten av kampen rant målene inn bak Kolstad-keeper Robin Onarheim. Roseborg stile med et sterkt lag, deriblant med Arild Østbø, Morten Ågnes Konradsen, Magnus Stamnestrø og nevnte Botheim fra start, og utover i andre omgang klarte ikke hjemmelaget lenger å henge med. Botheim endte med fire mål, samtlige akkompagnert av mye, for noen litt provoserende, feiring i etterkant…

Dermed ligger Kolstad fortsatt på nedrykksplass, mens RBK 2 inntar andreplassen, ett poeng bak Steinkjer. Steinkjer vant også stort i kveldens seriekamp, med 5-1 på Guldbergaunet mot Levanger 2.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS