Trønderfotball 2017

Byåsen på tabelltopp etter storseier

  • Magnus Troøyen
Foto: Byåsens Facebookside

Etter helgas storseier kan Byåsen feire 17.mai helt øverst på tabellen.

Byåsens kvinnelag har fått en strålende start på årets sesong i 1.divisjon, og dunket til med en overbevisende 4-0-seier over bunnlaget Bossekopp forrige søndag. Live Aandal sendte tidlig Byåsen opp i ledelsen, og det var aldri noen tvil om at poengene kom til å forbli i Trondheim. Med seieren klatret Byåsen opp til toppen av tabellen i 1.divisjon, og dermed direkte opprykksplass til Toppserien.

Byåsen røk på et surt tap mot Øvrevoll Hosle i tredje serierunde, men de resterende kampene har alle blitt vunnet med komfortabel margin. Etter fem spilte kamper står Byåsen derfor med 12 poeng, og avstanden ned til Grei på andreplass er to poeng.

Spesielt defensivt har Byåsen vært sterke, og tapet mot Øvrevoll Hosle er den eneste seriekampen med baklengsmål Fortsetter det slik kan Trøndelag fort ha to lag i Toppserien neste år!

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS