Trønderfotball 2017

Byåsen på tabelltopp

  • Magnus Troøyen
Foto: Byåsen

Byåsen klatrer opp på tabelltoppen etter dagens seier mot Verdal.

Trondheimslaget har ambisjoner om å rykke direkte opp til 2.divisjon etter nedrykket forrige sesong, og tok et lite steg i den retningen etter en sterk borteseier mot Verdal i dag. Med dagen seier står Byåsen med tre strake seire i serien, og topper tabellen på målforskjell foran dagens motstander Verdal.

Lagene gikk til pause på stillingen 0-0, men etter hvilen ble det dramatikk på Coop Arena i Verdal. Byåsen ble tildelt straffespark kvarteret ut i andre omgang, som Albert Berbatovci sikkert satte i mål. Andreas Hanssen doblet deretter ledelsen etter et flott gjennomspill, og til tross for at dommeren la til 8 minutter tillegg klarte ikke Verdal å redusere.

Dermed tar opprykksfavoritten Byåsen nok en solid seier, og kan sette seg på bussen tilbake med Trondheim med tre viktige poeng i bagasjen. De topper foreløpig tabellen med sine 10 poeng, men både Steinkjer og Rosenborg 2 kan innta tabelltoppen om de vinner sine kamper denne runden.

Verdal røk på sesongens første tap i dag.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS