Trønderfotball 2017

Byåsen tilbake på vinnersporet

  • Magnus Troøyen
Foto: Byåsen

Byåsens kvinnelag tok en sterk seier borte mot Åsane søndag formiddag.

Trønderne røk på et hjemmetap mot Øvrevoll Hosle i forrige serierunde, men kom seg tilbake på vinnersporet tidligere i dag. Foran 69 tilskuere på Myrdal stadion sendte Nemine Steffensen Byåsen opp i ledelsen når en halvtime var spilt, før Elise Johnsen doblet ledelsen kvarteret før slutt. Åsane hadde noen muligheter til å redusere, men Byåsen holdt unna og tok en sterk borteseier på en vanskelig bortebane

– Deilig seier! Vi gjør veldig mye bra, samtidig som det er en del som skal opp et par knepp. En fortjent sliteseier som skal nytes på hjemturen, twitret Byåsen etter kampslutt.

Dermed står Byåsen med tre seire på fire kamper denne sesongen. Foruten sist rundes tap mot Øvrevoll har de ikke sluppet inn mål i serien, samtidig som de har vært giftige i angrep. Med sine ni poeng topper de tabellen i 1.divisjon.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS