Trønderfotball 2017

Ceide herjet mot Tynset

  • Magnus Troøyen

Emil Konradsen Ceide stod bak begge målene da RBKs andrelag vant 2-0 over Tynset torsdag kveld.

På Lerkendal kunstgress var temperaturen så høy at dommeren to ganger måtte blåse av for drikkepause, men det så ikke ut til å hindre et svært ungt RBK 2-lag fra å ta sin andre strake hjemmeseier. Med en strålende Konradsen Ceide i spissen vant ungguttene til slutt komfortabelt over middelhavsfarer Tynset, og inntar dermed tabelltoppen i 3.divisjon.

Lagene gikk til pause på stillingen 0-0, men etter hvilen hevet Rosenborg spillet. Først sendte Patrick James Strand hjemmelaget opp i ledelsen etter assist fra Ceide, før Ceide nok en gang kom i fokus. Han pådro seg mange spillere da han driblet seg inn i feltet, vendte opp og la ballen rolig ut til Teodor Berg Haltvik. Haltvik satte den sikkert i nettet fra 14 meter, og avgjorde langt på vei kampen.

Rosenborg-supporterne har stor tro på at 16-årige Konradsen Ceide skal bli en god A-lagsspiller på sikt, og ikveld viste han at det absolutt bor mye potensiale i teknikeren. Han viste ved flere tilfeller strålende teknikk i sin kantposisjon, samtidig som han fremstod med overblikk og ro foran mål.

Dermed står RBK 2 med 17 poeng på åtte kamper, og ligger øverst på tabellen poenget foran Byåsen. Tynset har også hatt en brukbar sesongstart, og følger på femteplass med ti poeng.

NB: RBK stilte med et rent juniorlag, da A-laget spilte cupkamp onsdag kveld.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS