Trønderfotball 2017

Cupdrømmen røk på overtid

  • Magnus Troøyen
Foto: Blinkfotball.no

Stjørdals-Blink tapte 1-2 borte mot Mjølner, og er dermed ute av NM i denne omgang.

Ting så lovende ut for Blink da at Sander Kartum hadde utlignet Mjølners ledelse kort tid før full tid, men på overtid slo Mjølner tilbake. De avanserer dermed til 3.runde i cupen, mens Blink nå bare har serien å fokusere på. Blink-trener Are Tronseth innrømmer at trønderne ikke leverte noen god kamp, men mener likevel overtidsmålet er unødvendig.

– Vi hadde tenkt oss videre i cupen. Men i dag var det lite og ingen ting som stemte. Vi spilte en skikkelig dårlig kamp der ingen presterte godt nok, sier en skuffet trener Are Tronseth til Bladet.no.

Blink leverte nemlig ingen stor kamp borte mot Mjølner, og slet hele oppgjøret med å skape målsjanser. Utligninen kom litt ut av ingenting. Mjølner skapte heller ikke noe særlig offensivt, men hadde marginene på sin side på overtid.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS