Trønderfotball 2017

– En opplevelse for historiebøkene

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Ranheim-leiren gleder seg stort til morgendagen oppgjør mot Rosenborg på Lerkendal.

I skrivende stund er det bare 295 ledige billetter til lørdagens byderby mellom Rosenborg og Ranheim på Lerkendal, og dermed ligger alt til rette for en strålende fotballopplevelse. Det skiller bare ett poeng mellom de to trønderlagene på tabellen, men Rosenborg går likevel til matchen som store favoritter.

Det er lenge siden så mange trøndere har spilt fra start på Lerkendal. Ranheim  daglige leder Frank Lidahl innrømmer at det kommer til å bli en tøff kamp, men sier det uansett blir en opplevelse for livet for kameratgjengen fra Ranheimsfjæra.

– Drømmen har alltid vært å spille på Lerkendal

– Vi storgleder oss og uansett utfall er dette en opplevelse som vi alle sammen vil ramme inn og arkivere i historiebøkene til Ranheim, sier en spent Frank Lidahl til Ranheims hjemmeside.

Coolbet har Rosenborg som soleklare favoritter til 1,29 i odds, mens man får hele 10,75 ganger pengene tilbake om Ranheim skulle vinne.

– Alle spillerne må være helt oppe på sitt ypperste nivå hvis vi skal klare å ta dem. Samtidig må vi være litt heldige og få kampen inn i eget spor. Rosenborg har vært veldig bra i mange faser i det siste. De er solide og slipper ikke inn mål. Det blir en bra utfordring for oss, men om vi i det hele tatt skal ha en sjanse på poeng må vi ha en maksdag, sier Ranheim-trener Svein Maalen til Adressa.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS