Trønderfotball 2017

Endelig vant Orkla

  • Magnus Troøyen
Foto: Orklas Twitterkonto

Orkla tok sesongens første seier borte mot Løten i dag.

Trønderne har hatt en svak start på sesongen, og stod uten poeng i seriespillet før dagens oppgjør. Orkla hadde tre strake tap i serien før dagens kamp, og tapte også da Ranheim var på besøk i cupen denne uka. I dag tok de turen ned til Løten for å møte et ubeseiret hjemmelag, og endelig kunne Orkla feire sesongens første seier.

Storscorer Erik Bjørkli Helgetun scorte kampens eneste mål på en retur etter 13 minutter. Trønderne var nære å doble ledelsen ved flere anledninger, men måtte nøye seg med den ene scoringen. Det holdt så vidt, for Løten fikk faktisk straffespark på overtid! Den gikk imidlertid i stanga, og dermed kunne Orkla noe heldig ta med seg alle tre poengene. De har dermed endelig kommet ordentlig i gang med sesongen.

Orkla står nå med tre poeng etter fire kamper, og ligger fortsatt på nedrykksplass.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS