Trønderfotball 2017

Fortsatt ingen hjemmeseier for Blink

  • Magnus Troøyen
Foto: Blinkfotball.no

Stjørdals-Blink presset hardt på for utligning mot slutten, men klarte aldri å sette ballen i nettet. Dermed tapte de 1-2 hjemme mot Kjelsås i dag.

Blink har fortsatt ikke vunnet på hjemmebane denne sesongen, og klarte heller ikke å ta tre poeng da Kjelsås kom på besøk til Nye Blinkbanen lørdag formiddag. Gjestene fra Oslo tok ledelsen ved Walid Chafouk Idrissi en halvtime ut i oppgjøret, og samme mann doblet ledelsen til bortelaget kort tid etter pause.

Marius Augdal reduserte til 1-2 etter 78 minutter, og Blink presset hardt på for utligning mot slutten. Tross flere gode muligheter klarte dog trønderne aldri å få ballen i mål, og dermed kunne gjestene juble for seieren når dommeren blåste av.

Dagens tap betyr at Stjørdals-Blink står med fem poeng på like mange kamper, og bare ligger ett poeng over rival Nardo på nedrykksplass. Nardo har dog en kamp til gode. Begge trønderlagene må snart begynne å ta poeng om de skal unngå nedrykksstrid denne sesongen. Neste helg møtes de to trønderlagene til lokaloppgjør på Nissekollen!

238 tilskuere fulgte kampen.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS