Trønderfotball 2017

Full fart mot opprykk

  • Magnus Troøyen
Foto: Strindheimtoppfotball.no

Strindheim har fått en god start på sesongen i 4.divisjon.

Etter to strake nedrykk var det knyttet store forventninger til Strindheims første sesong i 4.divisjon, og trønderklubben har ikke skuffet så langt. Blåtrøyene står med seks seire på sine syv første kamper, og har allerede rukket å score hele 37 mål. Det lover godt for den tradisjonsrike klubben, som har en tydelig ambisjon om å rykke rett opp tilbake til 3.divisjon så fort som mulig.

Strindheim mistet mange sentrale spillere etter nedrykket forrige sesong, blant annet rutinert Lars Ramstad som meldte overgang til Stjørdals-Blink. Totalt forlot 8 A-lagsspillere Strindheim i vinter, men klubben har ikke hatt noe problem med å dominere det noe variable nivået i norsk 4.divisjon. De røk på et tap mot opprykkskonkurrent NTNUI for to uker siden, men ellers har Strindheim vunnet stort i samtlige kamper.

– Ingen tvil om at den gode sesongstarten, sammen med gode utenomsportslige arrangementer, har gjort godt for klubben og laget. Optimismen rår på Ruta Arena for tiden, uttalte midtstopper Simen Hoel til Strindheims hjemmeside tidligere i vår.

Strindheim har lenge vært en viktig faktor i trøndersk fotball, og spilte i Eliteserien sist i 1995. De har fostret spillere som Alexander Sørloth, Gjermund Åsen og Jørn Jamtfall. Klubben måtte tidligere i vinter bytte navn bort fra Strindheim Toppfotball, da man ikke kan hete toppfotball og spille i 4.divisjon.

Kommende helg venter bortekamp mot Røros, som ligger på tredjeplass på tabellen. Når den kampen er spilt er over en tredjedel av sesongen unnagjort.

 

 

 

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS