Trønderfotball 2017

Mistet seieren på slutten

  • Magnus Troøyen
Foto: Blinkfotball.no

Stjørdals-Blink ledet lenge, men måtte dele poengene etter at Fløy-Flekkerøy utlignet på slutten.

Blink kjempet seg til ett poeng etter å ha utlignet på overtid mot Skeid i forrige serierunde, men fikk smake sin egen medisin i dag. Ting så lyst ut etter at Sondre Hopmark Stokke sendte trønderne opp i ledelsen 64 minutter ut i oppgjøret, men sørlandslaget Fløy utlignet til 1-1 kort tid før slutt. Dermed måtte Blink nøye seg med ett poeng i bagasjen hjem til Trondheim.

Dermed spiller Fløy sin tredje uavgjort på fire kamper. Poengdeling i dag må sies å være ganske rettferdig, om man ser på spill og sjanser.

– Resultatet? Njaa, litt både- og. Vi sa før kampen at det ville være greit med ett poeng. Men vi var veldig nære å få med oss tre. Vi gjennomførte en ganske bra kamp. Det var ihvertfall stor forandring i forhold til cupkampen i Narvik. Alt i alt er jeg tålelig fornøyd med resultatet på en bortebane som er ny for oss, sier trener Are Tronseth umiddelbart etter kampslutt til Bladet.no.

Dermed står Blink med fem poeng etter fire seriekamper, noe som holder til en 9.plass i 2.divisjon. To poeng skiller ned til en plass under streken. Nardo står med 4 poeng på like mange kamper, etter at de tapte sin kamp lørdag.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS