Trønderfotball 2017

– Noe jeg aldri kommer til å glemme

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimtoppfotball.no

Mads Reginiussen var imponert over støtten fra Ranheim-fansen under kampen mot Rosenborg.

Ranheim har imponert alle så langt denne sesongen, og fortsatte å plukke poeng da de klarte uavgjort mot selveste Rosenborg på Lerkendal denne helga. Mads Reginiussen sikret poenget med sitt fjerde mål for sesongen, og hyllet støtten bra bortefansen etter kampslutt. Ranheims supporterklubb Forz hadde fylt opp begge borteseksjonene på Lerkendal til randen.

– Å kjenne trøkket fra tribunen når den der gikk i mål er noe jeg aldri kommer til å glemme. Det var mange som hadde tatt turen, og som lagde liv og farget tribunen blå. Det viser jo at det er et engasjement rundt klubben, og det gjør det artig å spille både hjemme og borte, sier kapteinen etter kampen til Ranheims hjemmeside.

Foran 21 000 tilskuere på Lerkendal leverte Ranheim nok en solid kamp, og kameratgjengen fra Ranheimsfjæra ligger etter uavgjortresultatet på 5.plass i Eliteserien.

– Prestasjonene var bra i store deler av kampen. I sum syns jeg resulatet var fortjent, selv om RBK nok kanskje vant sjansestatistikken. Måten målet kom på smakte også veldig godt. Det var i en periode vi hadde tatt over banespillet. Målet kom etter innøvd angrepsspill, og vi er veldig godt fornøyd med det.

Neste seriekamp spilles kommende søndag. Da Odd hjemme på Extra Arena, men allerede onsdag tar Ranheim turen til Levanger for 3. runde i NM.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS