Trønderfotball 2017

Robert Stene reddet Levanger

  • Magnus Troøyen
Foto: Levangerfk.no

Levanger slet med å avgjøre bortekampen mot Tromsdalen, men på overtid dukket Robert Stene opp. Han satte inn matchvinnermålet, og dermed klatrer nordtrønderne ut av bunnstriden.

Levanger måtte reise helt til Tromsdalen for å feire fotballens nasjonaldag, men fikk godt utbytte av den lange turen nordover. De kunne til slutt feire tre viktige poeng, men måtte slite for seieren. Det var hjemmelaget som åpnet kampen best, og de tok også ledelsen 13 minutter ut i kampen. Resten av omgangen ble preget av hawaii-fotball og muligheter for begge lag, men det ble ikke flere scoringer.

Etter hvilen tok Levanger tak i kampen, og fikk en fortjent utligning etter et selvmål. Kampen så ut til å ende 1-1, men på overtid dukket innbytter Stene opp. Han har for vane å score på TUIL Arena, og tuppet ballen i mål fra 2 meter etter flott forspill av Andreas Peterson.

Dermed tar Levanger tre svært viktige poeng, og klatrer ut av nedrykkssonen. Dagens seier er bare sesongens andre trepoenger, men holder til at Levanger kan klatre opp til 11.plass på tabellen. De står nå med åtte poeng på like mange kamper.

Slik startet Levanger:

LAGET:

Faye Lund

Holmgren, Wrele, Nordberg, Lorentsen

Aas, Ogbu, Lopez

Hajdari, Voll, Peterson

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS