Trønderfotball 2017

Ronaldo klar for Tillerbyen

  • Magnus Troøyen
Foto: Tillerbyen

Tillerbyen har signert to nye spillere. Begge er spilleklare til helgas seriekamp mot Brumunddal.

Marius Lundhaug og Ronaldo Paul ble i kveld presentert som Tillerbyen-spillere. Lundhaug er allerede keepertrener i klubben, men skal nå også bidra som spiller. Den tidligere Tillerbyen-treneren og 2. divisjonskeeperen er ventet å gå rett inn i kamptroppen mot Brumunddal på lørdag.

– Vi er fornøyd med å få inn Larsen som spiller. Han har spilt noen solide 6. divisjonskamper i det siste, og av det jeg har hørt, så har han herjet på Tillers kvinnelag sine treninger, der han er trener for. Dette blir spennende, sier hovedtrener Eirik Utheim til klubbens Twitterkonto.

Ronaldo Paul skal inn for å forsterke Tillerbyen offensivt. Peron spiller hovedsakelig sentralt i angrep, og er også ventet å være i kamptroppen mot Brumunddal lørdag.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS