Trønderfotball 2017

Surt poengtap for Nardo

  • Magnus Troøyen
Foto: Nardofk.no

Nardo så ut til å ta en sterk borteseier mot Bryne, men mistet seieren etter to sene scoringer imot. En ellevill kamp endte til slutt 3-3.

Mens Nardo forrige sesong åpnet sesongen med fem strake seire, har trønderne slitt mer med poengfangsten i år. Før dagens tøffe bortematch på Jæren hadde Nardo bare vunnet en kamp denne sesongen, men mot Bryne var de bare minutter unna å ta sesongens andre seier.

Etter flere flotte angrep, en scoring av Jørgen Bjerve og to scoringer av Arne Gunnes ledet Nardo nemlig 3-1 når kampen nærmet seg slutten, men de siste minuttene skjedde det mye. Først reduserte Bryne til 3-2 etter at en uheldig Lars Arne Togstad satte ballen i eget nett, og etter 89 minutter var utligningen et faktum. Erik Rosland fikk kjempet ballen i mål, og dermed endte det 3–3.

– Jeg er veldig skuffet over hva vi presterer i dag. Vi gjør ikke de tingene vi blir enige om på forhånd, sier Brynes Ole Hjelmhaug til Aftenbladet.

Etter kampen var det ingen lag som var fornøyde, og det virket som om begge hadde tapt. Nardo var selvfølgelig misfornøyd med å ha mistet seieren så sent i kampen, men kan ta med seg mye positivt fra oppgjøret. Med det ene poenget klatrer de også over nedrykksstreken.

Nardos lag: Henrik Mathias Bakke (C)– Sander Grønli Nordeide (Eirik Trondsen fra 83.), Vebjørn Walnum Vinje, Lars Arne Togstad, Jarl Magnus Ernstsen Knutsen – Morten Strand, Jørgen Skjerve, Bendik Håbgjørg Lysvåg – Christoffer Engan, Arne Gunnes (Ole-Andreas Skogvold fra 84.), Mats Nikko van der Weel.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS