Trønderfotball 2017

Tror Ranheim havner midt på tabellen

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimtoppfotball.no

Oddsselskapene tror formen til Ranheim dabber av, men at trønderne unngår nedrykksstrid.

Før sesongstart ble Ranheim tippet desidert sist på tabellen av samtlige «eksperter», men blåtrøyene har overrasket alle i sesongåpninga. Etter 12 spilte seriekamper ligger kameratgjengen fra Ranheimsfjæra på tredjeplass, og flere, inkludert Kjetil Rekdal, har spådd at Ranheim kan være med å kjempe om plass i Europa neste sesong.

Oddsselskapet Coolbet er ikke så optimistiske. De tror Ranheim får det tøffere utover høsten, og at blåtrøyene til slutt ender midt på tabellen på en 7.plass. De gir 35 ganger pengene tilbake om Ranheim skulle vinne Eliteserien, og 25 ganger pengene tilbake om Ranheim rykker ned. Andre selskap vi har sjekket tilbyr lignende spill.

Rosenborg er knepen gullfavoritt, like foran Brann. Sandefjord og Start tippes på nedrykk.

Coolbet tror også Mads Reginiussen har en bitteliten mulighet til å bli Eliteseriens toppscorer, og gir 30 ganger pengene tilbake om det skulle skje. Reginiussen har scoret 7 ganger så langt i år, bare Marcus Pedersen med sine 9 har flere mål. Men han har spilt flere kamper, så Reginiussen har faktisk flest mål per minutter på banen!

NB: I Obos-ligaen tippes Levanger å være med i bunnstriden.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS