Trønderfotball 2017

– Vi setter de ordentlig på plass

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Ranheim har hatt en strålende sesongstart, men søndag kom de brått ned på jorda igjen. Bodø/Glimt knuste Ranheim 4-0 på Aspmyra.

– Fotball er marginer og tro, og Ranheim har hatt begge deler i starten. Vi har hatt det motsatte, men i dag setter vi de ordentlig på plass, sa Glimts Ulrik Saltnes til Eurosport etter kampen.

Ranheim hadde plukket med seg knallsterke 23 poeng fra sesongens 11 første kamper, men på søndag var de langt unna poeng. Allerede etter fem minutter måtte Ranheim-keeper Even Barli hente ballen ut av eget nett, og utover i oppgjøret var det ingen tvil om hvem som var det beste laget. Glimt kontret Ranheim i senk, og ga seg ikke før de hadde satt fire baller i nettet bak Barli.

– En kamp godt under pari for vår del. Vi møtte et lag som ville mer. Det er fortjent at vi tapte i dag, sa Ranheims Mads Reginiussen til Eurosport.

Trønderne hadde slitt med sykdom i troppen, og manglet både Michael Karlsen (karantene) og Kristoffer Løkberg. Blåtrøyene virket tunge, hadde flere skumle ballmist og avgjørende defensive feil. Da blir det vanskelig å ta poeng borte i Eliteserien.

Nå har Ranheim to uker til neste kamp, og trener Svein Maalen lover at ukene skal bli brukt godt treningsmessig. Ranheim tar imot Sarpsborg neste runde.

Ranheim (4-3-3): Barli – Foosnæs, Eggen Rismark, Kvande, Fonn Witry – Reginiussen, Valla Dønnem, Sørløkk (Sandmæl 76′) – Tønne, Helmersen (Solli 84′), Riksvold (Storflor 64′)

Mål: 1-0 Saltnes (5′), 2-0 Evjen (48′), 3-0 Zinckernagel (60′), 4-0 Layouni (75′)

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS