Trønderfotball 2017

Andreas Hanssen sendte Byåsen på tabelltopp

  • Magnus Troøyen
Foto: Byåsen

Byåsen vartet opp med strålende angrepsspill og knuste Løten hele 7-1 lørdag formiddag. Dermed klatrer de opp på tabelltoppen.

Rødtrøyene klarte bare 1-1 hjemme mot Ottestad i forrige serierunde, men i dag løsnet det skikkelig for Byåsen. I strålende solskinn på Byåsen Arena var det aldri tvil om hvor poengene kom til å ende, og spesielt Andreas Hanssen viste seg frem. Angriperen noterte seg for 4 (!) scoringer for Byåsen, deriblant tre mål på 25 minutter og dermed ekte hattrick i første omgang.

Det var faktisk Løten som tok ledelsen først, men Byåsen og Hanssen trengte bare noen minutter på å snu oppgjøret. Deretter var det bare et spørsmål om hvor stor seieren kom til å bli. Byåsen klatrer opp på toppen av tabellen, 3 poeng foran Rosenborgs andrelag på andreplass.

– I dag løsnet det skikkelig i sola på Byåsen Arena! Vi slår Løten hele 7-1 og inntar samtidig tabelltoppen i vår avdeling. Andreas Hanssen scorer fire mål, mens Robin, Albert og Lars putter hvert sitt mål. Kan man få en bedre lørdag? Meldte Byåsen på Facebook etter seieren.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS