Trønderfotball 2017

– Angrer ikke på at jeg avslo tilbudet til Rosenborg

  • Magnus Troøyen
Foto: Til.no

Gjermund Åsen angrer bare på en ting i karrieren. Det er at han ikke gikk til Strindheim fra Heimdal da han var 15 år.

Åsen har vært strålende for Tromsø denne sesongen, men har slitt med skade de siste ukene. Han har mistet de seks siste seriekampene for Tromsø grunnet en strekkskade han pådro seg i april, men ventes spilleklar til storkampen mot RBK kommende mandag. Han gleder seg til å møte tidligere lagkamerater fra Trondheim, og sier han aldri har angret på at han takket nei da RBK forsøkte å hente han fra Ranheim sommeren 2014.

– Nei, jeg tenker ikke på det. Det er bare en gang i livet jeg har angret på et klubbvalg, og det var at jeg ikke gikk til Strindheim fra Heimdal da jeg var 15 år, forteller Åsen til iTromsø.no.

– Det gikk en dag etter at jeg takket nei, så angret jeg. Jeg fikk ikke sove den natta, og dagen etter gjorde jeg om valget og dro til Strindheim, forteller TIL-profilen.

Han gleder seg til å måle krefter med Rosenborg, som er revansjelystne etter å ha tapt for Brann i forrige serierunde.

– Det er alltid artig å møte de beste lagene. Da får man målt seg. For oss er Rosenborg det nærmeste vi kommer internasjonal motstand i Norge. Du møter landslagsspillere og andre profiler, men det er bare fotballspillere, slår Åsen fast til iTromsø.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS