Trønderfotball 2017

– Barcelona er interesserte

  • Magnus Troøyen
Foto: Fotball.no

Guro Reiten har etablert seg som en av Toppseriens beste spillere, og flere utenlandske klubber har vist interesse, deriblant Barcelona. Lillestrøm er tydelige på at de ikke slipper storscoreren billig.

23 år gamle Reiten har seilt opp som en av Toppseriens absolutt mest målfarlige spillere. Den tidligere Trondheims-Ørn og Kattem-spilleren scoret 19 mål på 25 kamper i Toppserien forrige sesong, og har så langt 12 mål på ti kamper denne sesongen. Reiten blir lagt merke til internasjonalt, og med godt spill i de viktige VM-kvalifiseringskampene kan interessen eskalere.

– Det er flere klubber i den hardtsatsende engelske ligaen som har vist sin interesse. Og Barcelona har også blitt nevnt, sier LSK-trener Hege Riise til VG.

– Jeg har alltid drømt om å spille i utlandet og alt det der, men jeg vil ikke sammenligne med med «Caro» og Ada. Tidspunktet må være rett for meg, og klubben må vise at de virkelig har lyst til å satse på meg. Så langt har det ikke vært noen som har oppfylt disse kravene, sier Reiten som svar på overgangsryktene.

Akkurat nå er Reiten på landslagssamling, og forbereder seg til to ekstremt viktige kamper mot Irland. Vinner Norge disse tar landslaget et langt steg mot VM. Da kan det bli umulig for Lillestrøm å beholde stjernespissen sin.

– Vi selger ikke for mindre enn en og en halv million, bekrefter Riise til VG.

Da blir Guro Reiten, som bare for få år siden spilte for Kattem, en av tidenes dyreste norske kvinnespillere.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS