Trønderfotball 2017

Bjerkeset:- Føles utrolig bittert

  • Magnus Troøyen
Foto: Kfum-kam.no

Nardo røk på nok et tap denne helga, og tar sommerferie på nedrykksplass.

– I dag gjør vi faktisk en god bortekamp. Vi har momentum i kampen og dominerer banespillet, men vi er ikke gode der kampene avgjøres: Inne i begge 16 metrene, sier Nardo-trener Tormod Bjerkeset til Nardos hjemmeside.

Trønderne tapte nemlig den viktige bunnkampen mot Vidar 1-2 lørdag formiddag, og måtte reise tomhendte hjem i den siste kampen før ferien. Nardo tok vakkert ledelsen ved Jarl Magnus Knutsen på hel volley etter halvtimen, men Vidar snudde og vant kampen. Dermed ligger Nardo nest nederst på tabellen i 2.divisjon, men bare med to poeng opp til trygg plass.

– Vi går opp til 1-0 etter en meget god overgang og Vidar utlikner til 1-1 på sin første sjanse rett etterpå. På stillingen 1-1 i 2. omgang produserer vi flere 100 % sjanser og trykker skikkelig på, men vi er ikke dyktige nok i avslutningsfasen rett og slett, beskriver Bjerkeset.

Kampen kunne bikket begge veier, men like før slutt tok Vidar ledelsen etter en dødball.

– 2-1 kommer på en dødball i 87 min, noe som føles utrolig bittert. Vi gjør i store perioder en god bortekamp. I dag synes jeg oppriktig at spillerne hadde fortjent bedre, de legger ned en fantastisk innsats, moral og viser til tider også mye bra angrepsspill, avslutter Bjerkeset.

Nå har Nardo en måned med spillefri, før den ekstremt viktige høstsesongen starter. Nardo har bare vunnet to kamper denne våren, og må skjerpe poengfangsten om de skal beholde plassen i 2.divisjon.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS