Trønderfotball 2017

Derfor takket Reginiussen nei til Rosenborg

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimtoppfotball.no

Rosenborg ønsket tidligere i sommer å hente Mads Reginiussen, men Ranheim-profilen takket overraskende nei til de regjerende seriemesterne. Nå forklarer han hvorfor.

Reginiussen har vært en sentral brikke bak den eventyrlige sesongstarten Ranheim har levert, og har notert seg for syv mål og en assist på elleve kamper fra sin indreløperposisjon. Dette har ikke gått upåaktet hen på Rosenborg-brakka, og klubben henvendte seg for noen uker siden til Ranheim for å forhøre seg om en overgang.

Ranheim valgte å la Mads Reginiussen selv ta valget om de skulle gå videre med samtalene med Rosenborg eller ikke, og Reginiussen valgte etter kort betenkningstid å takke nei til Rosenborg. I et intervju med Eurosport forteller han at Ranheim er en for god match til at han kan bytte klubb nå.

– Hva skal jeg si, det er en fantastisk gjeng. Jeg har aldri det så gøy med å spille fotball og det er en anerkjennelse til hele klubben og gode kompiser jeg spiller med, sier Reginiussen til Eurosport.

– Mads har vært i tenkeboksen og gitt meg beskjed om at det er i Ranheim han vil være, det er her han hører hjemme, det er dette som er gjengen hans, bekrefter Ranheims daglige leder Frank Lidahl.

Reginussen forteller videre at det var spesielt å avslå tilbudet fra Rosenborg, som ville betydd en langt mer lukrativ økonomisk kontrakt. Etter det Trønderfotball erfarer var også tilbudet Rosenborg kom med til Ranheim godt nok til at klubben ville godtatt tilbudet om Reginiussen selv ønsket det.

– Det var artig det, smiler Reginiussen om muligheten til å avslå et tilbud fra en klubb som Rosenborg.

– Reginiussen kunne spilt indreløper for Rosenborg, det er jeg overbevist om. Av det jeg har sett av ham i år, kunne han gått rett inn og vært dominerende på det Rosenborg-laget, uttalte Kjetil Rekdal tidligere i mai.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS