Trønderfotball 2017

– Dette må gjentas!

  • Magnus Troøyen
Foto: Fotball.no

Nettverkssamlingen for kvinnelige fotballtrenere i trøndelag ble en suksess.

I samarbeid med Trondheims-Ørn arrangerte NFF Trøndelag nettverkssamling for kvinnelige fotballtrenere forrige uke, og deltagerne var tydelige i etterkant at dette var et tilbud de har savnet. Forbundet begrunnet behovet for samlingen med et uttrykt behov for flere kvinnelige trenere.

Målsettingen var å få til en møteplass med erfaringsutveksling, gode diskusjoner og innspill om hvordan man kan få flere kvinner inn i trenerroller og samtidig beholde dem der over tid. I tillegg fortalte Liv Randi Sira om sin bakgrunn som trener og trenerhverdag, mens Gøril Kringen, en av Norgeshistoriens største fotballprofiler gjennom tidene, først som spiller og senere som trener, tok opp aktuelle tema rundt «trener eller kvinnelig trener».

På slutten av samlingen var det observasjon med oppgaver av kampen mellom Trondheims-Ørn mot Kolbotn.

Dette var første samling, og tilbakemeldingen på at dette måtte videreføres. Les mer om samlingen hos forbundets hjemmeside.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS