Trønderfotball 2017

Henriksen nærmer seg klubbytte

  • Magnus Troøyen
Foto: Fotball.no

Lite tyder på at Markus Henriksen forlenger kontrakten med Hull. Dermed ligger det an til klubbytte i sommer.

Trønderen har bare ett år igjen av kontrakten med engelske Hull, og etter det Trønderfotball erfarer ønsker ikke Henriksen å forlenge kontrakten i denne omgang. Oppholdet i Hull har vært preget av mye skader og variabelt med spilletid, og trønderen skal være lysten på å prøve noe annet neste sesong. Det kan bety at engelskmennene casher inn på Henriksen i sommer.

– Det har jeg ingen kommentar til. Jeg har ett år igjen av kontrakten med Hull. Og det forholder jeg meg til, sa Henriksen til Aftenposten da de spurte han om fremtiden denne uka.

Allerede i januar neste år kan midtbanespilleren forhandle med andre klubber. Neste sommer kan trønderen gå vederlagsfritt til ny klubb. Dermed er kommende overgangsvindu siste mulighet for Hull til å selge spilleren for en brukbar overgangssum. På Twitter verserer det rykter om at Leeds kan være interesserte.

Markus Henriksen er på tiden på landslagssamling, og har fått mye spilletid på landslaget under Lars Lagerbäck. Norge har vunnet fire landskamper på rad, og trønderen har vært god på midtbanen.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS