Trønderfotball 2017

– I dag synes jeg vi var gode

  • Magnus Troøyen
Foto: Blinkfotball.no

Stjørdals-Blink vant 4-0 mot Vard Haugesund søndag formiddag, og tok dermed sesongens første hjemmeseier.

Blink dominerte fra første spark på ballen hjemme på Nye Blinkbanen, og trengte ikke mer enn to minutter på å ta ledelsen. Nedzad Sisic dunket ballen sikkert i mål, og resten av kampen ble en parademarsj for det nyopprykkede trønderlaget. 2-0 kom etter 30 minutter, da Lars Ramstad fanget opp en ball i feltet og satte den sikkert i mål. Ramstad har ikke for vane å score mål, og dagens scoring var hans første for Blink.

Etter hvilen fortsatte Blink å dominere, og to tidlige scoringer sørget for at de ledet 4-0 etter 54 minutter. Resten av kampen sank tempoet, og Blink hadde full kontroll.

– Vi fikk en pangstart på kampen og det gjorde oss trygge. Vi fikk kampen inn i den rytmen vi ville og vi skapte etter hvert mange store sjanser. I dag synes jeg vi var gode. Vi var enige om at vi skulle ligge kompakt på midten og deretter angripe Vard på kantene. Det lyktes vi godt med. De har nesten ikke noen målsjanser i det hele, mens jeg telte 14-15 til oss. Så dette var meget bra, sier assistetrener Terje Sandmæl til Bladet.no. 

Dermed står Stjørdals-Blink med elleve poeng etter åtte kamper. De har seks poeng mer enn Nardo, etter sistnevntes stortap i går. Det hadde nok få tippet før sesongstart.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS