Trønderfotball 2017

Kolstad ut av nedrykkssonen

  • Magnus Troøyen
Foto: Orklas Twitterkonto

Kolstad tok en viktig seier over Orkla lørdag formiddag. Rødtrøyene vant 3-1, og klatrer dermed ut av nedrykkssonen.

Både Orkla og Kolstad har underprestert i sesongåpningen, og det var to revansjelystne lag som møttes på Orkla Sparebank Stadion i dag. Kampen tok fyr fra første spark på ballen, og etter tre mål på de første femten minuttene ledet Kolstad 2-1.

Like etter la Erik Rotlid på til 3-1, og et effektivt Kolstad-lag kunne ta pause med en komfortabel ledelse.

Etter hvilen presset Orkla på for redusering, mens Kolstad var skumle på kontringer. Da Kolstads Cahit Karaman ble utvist i en situasjon ingen av tilskuerne fikk med seg økte Orkla-presset for redusering, men målet kom aldri. Dermed tok Kolstad en sterk borteseier.

– Kampen er over, og vi taper 1-3 for Kolstad. Et par solide sjanser også i andreomgangen, men Kolstad var dødelige effektive i førsteomgangen! Vi takker Kolstad for kampen og ønsker dem en god sesong videre, twitret Orkla etter kampslutt.

Dermed ligger Orkla fortsatt på nedrykksplass, mens Kolstad nå innehar 8.plassen med sine 11 poeng.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS