Trønderfotball 2017

Nærmer seg klubbytte: – Jeg trenger selvtillit

  • Magnus Troøyen

Magnus Stamnestrø nærmer seg en overgang til Ranheim.

Stamnestrø har slitt med skader og lite spilletid i Rosenborg, og ønsker seg en overgang til en klubb hvor han kan få mer spilletid. Trønderen er på utgående kontrakt med Rosenborg, og har de siste ukene trent regelmessig med Ranheim. Nå avslører han ovenfor Adressa at overgangen fort kan finne sted.

Stamnestrø innrømmer at den manglende spilletiden i RBK har gått ut over selvtilliten. Han har opprinnelig kontrakt med Rosenborg ut året, men etter det Trønderfotball erfarer er det mest sannsynlig at Rosenborg løser han fra kontrakten i sommer. Dermed trenger ikke Ranheim betale overgangssum. Stamnestrø må uansett gå kraftig ned i lønn om han forlater RBK.

– Jeg har vært mye skadet, og trenger å få selvtillit igjen. Da kan det være kortere vei frem på midtbanen her enn det er i Rosenborg, sier 26-åringen til Adressa.

– Det er blitt så mange toppklubber i Trondheim nå, så det er fint å bytte litt på for å se hvordan det er her også, smiler Magnus Stamnestrø til Adresseavisen.

Flere klubber viste interesse for Stamnestrø i vinter, men han valgte å bli i Rosenborg for å trene seg opp fra en langtidsskade. Nå er han skadefri, og mye tyder på at han spiller i Ranheim-trøya til høsten.

Stamnestrø har totalt 52 Eliteserie-kamper og har notert seg for fem scoringer. Han har dog ikke spilt et eneste minutt dette året.

– Er det en klubb å gå til for meg, så er det nok Ranheim. Det er veldig mye som stemmer overens med hva jeg ønsker i en eventuelt ny klubb, sier Stamnestrø.

Kåre Ingebrigtsen bekrefter at overgangen er i ferd med å skje.

– Jeg vet at han er i dialog med Ranheim. Vi er åpne for det som de ønsker å gjøre, kommenterer Ingebrigtsen til rbkweb.no.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS