Trønderfotball 2017

Nardo henter Reginiussen

  • Magnus Troøyen
Foto: Strindheimtoppfotball.no

Enda en Reginiussen er klar for trønderfotballen.

Christian Reginiussen har trent med Nardo de siste ukene, og har nå signert kontrakt med 2.divisjonsklubben. Dermed blir han den tredje Reginiussen som spiller fotball i Trondheim. Fra før spilller som kjent storebror Tore Reginiussen i Rosenborg, mens Mads Reginiussen har stor suksess i Ranheim.

Christian kommer fra Alta og har spilt over 200 kamper for klubben. I tillegg til at han også har vært innom Ranheim og Strindheim. Han har masse erfaring fra både OBOS-ligaen og 2.divisjon, og bør bli en solid forsterkning for et Nardo-lag som har slitt med resultatene denne sesongen.

– Vi var i kontakt i vinter, men studier gjorde det vanskelig med tanke på fotball. Han har fullført studier i fysioterapi nå i vår og trent med oss siden seriestarten. Han blir med oss ut vårsesongen og starten av høstsesongen før han flytter hjem til Alta med familien. Vi har hatt god dialog med Alta underveis og dette er en vinn-vinn situasjon for alle parter. Vi får inn rutine og en målfarlig spiller, Christian selv får matching og Alta får en spiller i god form når han reiser nordover. Christian har over 200 kamper i 2. divisjon og Obosligaen, forklarer Nardo-trener Tormod Bjerkeset til klubbens hjemmeside.

Christian Reginiussen går rett inn i startelleveren til kveldens kamp mot Vålerenga 2 på Intility Arena i Oslo klokken 18:00.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS