Trønderfotball 2017

Ny spiss aktuell for Levanger

  • Magnus Troøyen
Foto: Sogndalfotball.no

Sogndals angriper Kasper Nissen skal være ønsket i Levanger.

Levanger har hatt en tung sesongstart, og ligger på kvalikplass når seriespillet nærmer seg halvspilt. De har slitt med å score mål, og klubben har uttalt at de er på jakt etter forsterkninger til spillerstallen i sommer. Etter det Trønderfotball forstår er Kasper Nissen et av de heteste navnene.

20-åringen er under kontrakt med opprykkskandidaten Sogndal, men har bare spilt 16 minutter i Obos-ligaen denne sesongen. Han har slitt mye med skader, og har ikke vært på banen siden innhoppet mot Ull/Kisa i starten av mai. Nå skal han imidlertid være skadefri.

Kasper Nissen er født i Danmark, og har landskamper for Danmark U17. Han spilte for Nest-Sotra før han ble hentet av Sogndal, men skal nå ønske seg miljøskifte for å få mer spilletid. Da kan Levanger seile opp som et alternativ. Det skal først og fremst være snakk om et utlån.

I Nest-Sotra scorte Nissen 16 mål på 24 kamper i 2016. Han ble av mange sett på som divisjonens beste spiller, men har ikke klart å gjenskape prestasjonen. Nissen kan spille både spiss og kant.

 

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS