Trønderfotball 2017

Opprykkshåpet svinner hen for Trygg/Lade

  • Magnus Troøyen
Foto: Trygg/Lade

Etter flere uheldige poengtap de siste rundene skal det mye til for at Trygg/Lade klarer opprykk til 3.divisjon denne sesongen.

Optimismen var stor på ladesletta etter at Trygg/Lade offentliggjorde Steffen Iversen som ny hovedtrener i vinter, og ambisjonen til Iversen var klar: Under hans ledelse skulle Trygg/Lade rykke opp til 3.divisjon så fort så mulig. Optimismen økte etter en god sesongstart, deriblant en solid kamp mot Rosenborg i cupen. Desverre har ikke Trygg/Lade klart å prestere like bra i toppoppgjørene i 4.divisjon, og dermed har opprykksmulighetene minsket betraktelig.

Denne helga ledet Trygg/Lade lenge 3-2 hjemme mot serieleder Rørvik, men en svært omdiskutert utligning like før slutt fratok Iversen og co seieren. Dermed står Trygg/Lade igjen med kun to poeng på de tre toppoppgjørene på OBOS-banen på Lade de siste ukene, og ligger i skrivende stund fem poeng bak Rørvik på tabelltopp. Rørvik har vært strålende så langt i år, og har fortsatt til gode å tape i serien.

Trygg/Lade står nå med tre strake hjemmekamper uten seier, men kan trøste seg med at neste serierunde er på bortebane. Da står Heimdal på motsatt banehalvdel, en kamp Trygg/Lade bør vinne om de skal holde opprykksdrømmen vedlike.

Se hele tabellen i 4.divisjon avdeling 1 her.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS