Trønderfotball 2017

Raknet helt på slutten

  • Magnus Troøyen
Foto: Levangerfk.no

Levanger ledet lenge 1-0 hjemme mot Sogndal, men slapp inn to mål helt på tampen av oppgjøret. Dermed nærmer nordtrønderne seg nedrykksplass.

Levanger har hatt en tung start på sesongen, men så ut til å få en etterlengtet opptur i kveldens kamp mot topplaget Sogndal. En tidlig scoring av Ermal Hajdari sørget for at Levanger ledet helt til det bare gjenstod få minutter, men på slutten raknet alt for trønderne. Sogndal satte inn to raske mål, og kunne reise fra Moan med samtlige tre poeng i bagasjen.

Levanger leverte lenge en solid match med god kontroll defensivt, men den siste halvtimen tok Sogndal helt over. Kampen snudde fullstendig karakter da lagene etter en time gjorde hvert sitt bytte, og det meste handlet om bortelaget de siste minuttene. Levanger forsvarte seg heroisk, men klarte ikke å holde helt ut.

Levanger misbrukte dermed en god mulighet til å skaffe seg en luke til lagene under streken, og ligger nå bare ett poeng over kvalikplass. En svak andreomgang resulterte i nok en tung opplevelse for Roger Naustan og hjemmelaget, mens Eirik Bakke og co kan juble for en deilig krigeseier på flyet tilbake til Sogndal.

Dagens tap betyr at Levanger bare har vunnet tre ganger på elleve forsøk denne sesongen.

NB: 748 tilskuere fulgte kampen på Moan.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS