Trønderfotball 2017

Sjokkovergang for Arne Gunnes

  • Magnus Troøyen
Foto: Nardofk.no

Midt i sesongen har Arne Gunnes valgt å forlate Nardo og vende tilbake til moderklubben Rennebu.

Gunnes har de siste sesongene vist seg som en lovende angrepsspiller, og 97-modellen noterte seg for 20 mål på 68 kamper for A-laget til Byåsen. Han debuterte i 2.divisjon allerede som 17-åring, og var fast inventar i startoppstillingen til Byåsen etter det. Etter nedrykket til Byåsen i 2017 ble han hentet til Nardo, men oppholdet i 2.divisjonsklubben ble kortvarig.

I dag bekreftet Rennebu med en kreativ Twittervideo at Arne Gunnes har signert for moderkubben. Gunnes er oppvokst i Rennebu, og spilte for klubben før han flyttet til Trondheim.

Rennebu spiller til daglig i 5.divisjon, og det blir derfor en solid nedtrapping på fotballen for Gunnes. Han spilte 10 kamper og scoret 4 mål for Nardo i 2.divisjon denne sesongen, og blir en knallsterk signering for Rennebu. Nå lukter det opprykk for jutulan.

Se presentasjonsvideoen her.

 

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS