Trønderfotball 2017

Sørloth på Trondheimsbesøk

  • Magnus Troøyen
Foto: Strindheim

Alexander Sørloth besøkte torsdag fotballskole på Strindheim.

Sørloth startet karrieren i Strindheim, og spilte for trondheimsklubben frem til han ble hentet av Rosenborg i 2012. Siden den gang har karrieren skutt fart, og våren 2018 ble han hentet til Premier League av Crystal Palace. Denne uka var han tilbake til gamle trakter på Strindheims hjemmebane Ruta Arena, noe som var meget populært blant deltagerne på fotballskolen.

Strindheim Fotball og Coerver Coaching gjennomførte siste dag av fotballskolen, og de 74 deltagende ungene ble overrasket med besøk av Sørloth. De fikk stille Aleksander spørsmål om profflivet i Crystal Palace. Alt fra om han spiser taco, spiller Fortnite på Play Station til hvordan han feirer målene sine.

Ungene fikk også høre om hvordan han har trent for å bli god og at han fikk skrubbsår på knærne da ha feiret sitt første mål på Strindheim.

Strindheim Fotball og Coerver Coaching vil samarbeide om en ny fotballskole i uke 32. Den foregår på nytt kunstgress som legges på Strindheim nå.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS