Trønderfotball 2017

– Vi hører hjemme på tabelltopp

  • Magnus Troøyen
Foto: RBK.no

RBK 2s Filip Brattbakk er sikker på at laget er godt nok til å rykke opp.

Rosenborg stilte med et rent juniorlag, men kom likevel tilbake på vinnersporet med en sterk 2-0-seier hjemme mot Tynset torsdag kveld. Dermed inntok de tabelltoppen, dog med én kamp mer spilt enn Byåsen og Steinkjer. Brattbakk sier det føles riktig å ligge på tabelltoppen, og tror RBK kan klare opprykk ved sesongslutt.

– Jeg er fornøyd. I andreomgangen hever vi oss betraktelig fra førsteomgangen. Den første halvtimen var vi ikke helt «på». Vi var veldig unøyaktige i det vi gjorde, sier Filip Brattbakk til rbkweb.no.

Les også: Ceide herjet mot Tynset. 

RBK 2 har hatt en variabel sesongstart, men har vært gode på hjemmebane. De står med 17 poeng på 8 kamper, og ligger dermed ett poeng foran Byåsen.

– Det er selvfølgelig der vi hører hjemme. Vi skal prøve å ta så mye poeng som vi kan nå for å opprettholde ledelsen. Forhåpentligvis når sesongen er ferdig, så er vi på topp, kommenterer Brattbakk til rbkweb.

– Vi har et mål om å rykke opp i år!

Se hele intervjuet på RBKweb.no!

 

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS