Trønderfotball 2017

– Vi presenterte RBK på en positiv måte

  • Magnus Troøyen
Foto: RBK.no

Rosenborgs G19-lag deltok denne helga i Esad Osmanovski Memorial Cup i Nederland. De endte på 5.plass.

Trøndertalentene deltok i turneringen sammen med SC Heerenveen, Vitesse, Sparta Rotterdam, Royal Antwerpen F.C., Aarhus GF, Top Level Academy og Celta de Vigo. De slet litt med resultatene i gruppespillet, og måtte spille B-sluttspill. Her gjorde de imidlertidig rent bord, og motstander Celta de Vigo ble grundig slått i finalen.

RBK vant 4-1 etter å ha vært det klart beste laget. Målscorere var Warren Kamanzi (2), Joachim Knutset Solem og Emil Konradsen Ceide.

Trener Gert Heerkes oppsummerer deltagelsen slik:

– Det var en godt organisert turnering og vi møtte gode lag. Vi spilte fem gode kamper og benyttet alle spillerne slik at de skulle få internasjonal erfaring og å lære seg å gjennomføre en fysisk utfordrende uke med tre seriekamper og en turnering. Vi ser positivt tilbake på deltagelsen og er litt uheldig at vi ikke klarte å kvalifisere oss for semifinalene i A-sluttspillet. Vi presenterte RBK på en positiv måte og spillerne fikk nyttig erfaring, dette er fint å ta med seg i vår videre fotballutvikling, avslutter Gert Heerkes til RBK.no.

Troppen til RBK G19 bestod av følgende spillere:

Haakon Rusten Berge, Einar Bergquist, Tobias Bjørnebye, Filip Brattbakk, Emil Konradsen Ceide, Mikkel Konradsen Ceide, Daniel Flaathe-Simonsen, Brede Frøysa, Edvin Hassel Grevskott, Teodor Berg Haltvik, Kristoffer Kroglund Haugen, Torbjørn Lysaker Heggem, Mikael Tørset Johnsen, Warren Kamanzi, Robin Edvardsen Lorentzen, Marcus Mo, Franklin Nyenetue, Rasmus Semundseth Sandberg, Joachim Knutset Solem, Sondre Skogen, Patrick James Strand, Lars Vatten, Robert Williams

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS