Trønderfotball 2017

Viktige spillere tilbake for Ranheim

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Ranheim hadde flere sentrale forfall til forrige serierunde mot Bodø/Glimt, men får viktige spillere tilbake til morgendagens hjemmekamp mot Sarpsborg.

Etter 7 strake kamper uten tap røk Ranheim på en skikkelig smell i Bodø forrige helg. Trønderne virket slitne og tomme for energi, og tapte til slutt 0-4. Ranheim hadde flere viktige spillere ute, og mange skyldte tapet på frafallene. Nå er både Kristoffer Løkberg, Michael Karlsen og Jakob Tromsdal tilbake i troppen, så Ranheim bør stille slagkraftig mot Sarpsborg imorgen.

Kristoffer Løkberg fikk en overtråkk på trening før kampen mot Bodø/Glimt, men har vært med for fullt på trening de siste dagene. Michael Karlsen sonte karantene sist, og er dermed tilbake i troppen. Jakob Tromsdal er tilbake fra sykdom.

Uheldige Magnus Blakstad er fortsatt ute med langtidsskade.

Ranhem – Sarpsborg: Søndag 18.00 på Extra Arena Ranheim

Hele troppen:

  • Jakob Tromsdal, Michael Karlsen, Aslak Fonn Witry, Sondre Sørløkk, Eirik Valla Dønnem, Magnus Lenes, Erik Tønne, Even Barli, Mads Reginiussen, Øyvind Alseth, Aleksander Foosnæs, Kristoffer Løkberg, Andreas Helmersen, Øyvind Storflor, Christian Eggen Rismark, Kim Riksvold, Ivar Furu og Daniel Kvande

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS