Trønderfotball 2017

Wangberg nærmer seg klubbytte

  • Magnus Troøyen
Foto: TIL.no

Lite tyder på at Tromsø-kaptein Simen Wangberg forlenger med Tromsø. Dermed kan midtstopperen snakke med nye klubber om to dager.

Trønderen er på utgående kontrakt, og kan signere avtale med ny klubb 1. juli når det internasjonale overgangsvinduet åpner. Tromsø ønsker å ha han med videre, men Wangberg takket nei til klubbens tilbud tidligere i sommer. Han sier han trives med å spille for klubben, men at timingen er god med tanke på å prøve seg i utlandet.

– Man begynner å bli en alder hvor dersom man skulle forsøkt noe annet, så er det kanskje på tide. Tida går fort. I tillegg er man på utgående kontrakt, så jeg holder de fleste mulighetene åpne, sier Wangberg til Aftenposten.

27-åringen har tidligere spilt for klubber som Nidelv, Ranheim og Rosenborg, og har tidligere uttalt at han gjerne ønsker å prøve seg i utlandet i løpet av karrieren. Han innrømmer likevel at det vil være tungt å forlate Tromsø.

– Nå er det veldig givende å spille i TIL. Vi har fått på plass en bra struktur og god identitet. Jeg tror vi kommer til å få en artig høst dersom vi klarer å gjenskape dette framover. Jeg trives veldig godt i Tromsø by generelt, og i TIL også. Jeg har truffet venner for livet her, og skapt meg en omgangskrets her, sier Simen Wangberg til Aftenposten.

Han ønsker ikke å kommentere om noen klubber har vist interesse.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS