Trønderfotball 2017

Åpner for å flytte hjem til Trøndelag

  • Magnus Troøyen
Foto: Fkh.no

Vegard Skjerve er på utgående kontrakt hos Haugesund, og er usikker på hvor han spiller neste sesong.

Forsvarsspilleren fra Rennebu er en klubblegende hos Haugesund, og passerte denne sesongen 300 kamper for klubben. De er derfor desperate for å ha med seg 30-åringen videre, men Skjerve har valgt å utsette avgjørelsen. Kontrakten hans med Haugesund går ut etter sesongslutt, og han kan dermed allerede nå snakke med andre klubber.

– Nå har vi hatt en prat på kontoret, så må jeg ta en runde hjemme. Vi får se etter det, uttalte Skjerve til Eurosport.no.

Vegard Skjerve spilte for Rosenborg frem til 2008, da han ble hentet til Haugesund. Her har trønderen stort sett spilt fast siden overgangen, og blitt en bauta for Eliteserieklubben i sildabyen. At han nå vurderer å bytte beite, skyldes at familien gjerne vil flytte hjem til Trøndelag.

– Det er en helhet med familie og unger, så det er noe jeg må tenke på. Hva som skjer, det vet jeg nesten ikke selv enda. Nå er Haugesund på banen, så får vi se hva som kommer der. Vi får ta en helhetsvurdering på om det blir familie eller om man skal fortsette med å spille fotball.

Trønderfotball vet at Haugesund veldig gjerne vil ha med Skjerve videre, og har tilbudt han flere kontraktsforslag. Det er Skjerve selv som har valgt å utsette avgjørelsen.

30-åringen er oppvokst på Rennebu, og gikk gradene i Rosenborgs ungdomsavdeling. Om han flytter hjem til Trøndelag utelukker han ikke at Ranheim kan bli et alternativ.

– Nja, det får vi se på, smiler Skjerve.

NB: Moderklubben Rennebu i 5.divisjon står klare med armene åpne om Skjerve ønsker å trappe ned på fotballen…

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS