Trønderfotball 2017

Bryr seg ikke om overgangsryktene

  • Magnus Troøyen
Foto: Kristiansundbk.no

Torgil Gjertsen stortrives i Kristiansund, og sier han ikke har hørt noe fra andre klubber.

Gjertsen tok Eliteserien med storm etter overgangen fra Ranheim til Kristiansund sommeren 2017, og noterte seg for elleville åtte mål og fire assist på sine elleve første kamper. Han har spilt fast som ving i 4-3-3 hos Kristiansund siden overgangen, og i sommer har det versert flere overgangsrykter rundt trønderen. Blant annet har Rosenborg blitt nevnt.

Hovedpersonen selv sier i et intervju med Trønderbladet at han har det strålende i Kristiansund, og at han ikke tenker på å komme seg videre til større klubber. Han har slitt en del med sykdom og skader denne sesongen, men sier nå at han er i ferd med å komme tilbake i god form.

– For å være ærlig så vet jeg ikke om det er noen konkret interesse fra andre klubber, men jeg har i hvertfall ikke hørt noe. Det er agenten som tar seg av alt dette, så det tar jeg med stor ro. Jeg stortrives både i byen og klubben og har det ikke travelt med å komme meg videre, understreker han til Trønderbladet.

Gjertsen har ikke vært like effektiv foran mål denne sesongen som han var i fjor, og har bare notert seg for en scoring når Eliteserien nå går inn i sommerpausen. Det er han ikke fornøyd med.

– Det eneste jeg kan sette fingeren på er at jeg kanskje ikke har scoret nok mål sammenlignet med i fjor. Jeg har bare ett mål til nå i år, så jeg skulle gjerne forbedret det tallet litt. Det er jo scoringer som teller, sier kantspilleren fra Melhus med et smil.

Gjertsen står med ett mål og to assist på elleve kamper for Kristiansund denne sesongen. Nå venter to ukes ferie, før Kristiansund møter Odd på hjemmebane søndag 5. august til det første oppgjøret etter ferien.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS