Trønderfotball 2017

Denne mannen skal redde Levanger

  • Magnus Troøyen
Foto: Sogndalfotball.no

Angriper Kasper Højvig Nissen er klar for Levanger.

Levanger har hatt en tung sesongstart, og ligger på nedrykksplass etter halvspilt sesong. De har bare vunnet tre kamper denne våren, og med sine tyve scoringer er nordtrønderne blant Obos-ligaens minst giftige lag foran mål. Levanger har derfor vært tydelige på at de skal forsterke i sommer, og i dag ble første spiller klar.

Kasper Nissen kommer på lån fra Sogndal, og avtalen gjelder i første omgang ut årets sesong. Nissen er angrepsspiller, og skal forhåpentligvis skyte nordtrønderne opp på trygg plass.

Les også: Trønderfotball erfarer: Ny spiss aktuell for Levanger

Kasper scoret 18 mål på 29 kamper for Nest-Sotra i 2016, og ble trukket frem som en av ligaens beste spillere etter sesongslutt. Han ble solgt til Sogndal, men her har karrieren stoppet litt opp. Nissen har slitt mye med skader, og har ikke vært på banen siden innhoppet mot Ull/Kisa i starten av mai. Han står bare med 16 minutter på banen denne sesongen.

– Me har tru på Kasper, og ser at han har eit stykke att før han er heilt klar for førstelagsspel i Sogndal. No får han sjansen til å spele fotball på eit høgt nivå ut året, og me har tru på at me får ein god Kasper med oss i treningsgruppa etter nyttår. seier sportsleg leiar Håvard Flo i Sogndal til klubbens hjemmeside.

Nå har han vært fit for fight en god stund og er klar for LFK når treningene starter opp igjen etter en kort sommerferie. Han har 10 landskamper for Danmarks rekrutter (G16 og G17).

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS